Thuis

Henan Xibei Latex Co.Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Mannelijk Latexcondoom voor verkoop
Van goede kwaliteit Mannelijk Latexcondoom voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd.
machine het werken

machine het werken

 • lopende band

  Alle productieprocessen worden permanent gecontroleerd en de gegevens worden regelmatig verzameld en geëvalueerd. Een bepaald aantal condooms van elke partij wordt geselecteerd om verdere tests te ondergaan. De condooms van elke partij worden „gearchiveerd“. Met behulp van het partijaantal, is het mogelijk om de tijd van vervaardiging, de machines verantwoordelijk, en de gebruikte materialen te bepalen voor elk individueel condoom.

 • OEM / ODM

  Wij zijn professioneel voor OEM types van soorten condoom, verlenen wij altijd „goede & constante kwaliteitssoorten condooms“ en de „uitstekende dienst“ aan klanten. Wij nodigen oprecht de partners uit wereldwijd om zakelijke relatie op lange termijn met ons te vestigen basis op het wederzijdse voordeel.

   

 • R & D

  XIBEI kent slechts hoog - de kwaliteitscondooms bieden betrouwbare bescherming. om aan de hoogste kwaliteit te beantwoorden, hebben wij onze fabrieken met een team van ervaren en gekwalificeerde procesingenieurs en technologen, onophoudelijk op machines, productieprocessen uitgerust verbeteren. Wij zijn beoordeeld en verklaard aan het vereiste van ISO9001, ISO13485 en Richtlijn 93/42/EEG.

Contactgegevens
Henan Xibei Latex Co.Ltd.

Contactpersoon: Miss. Hu

Tel.: 86-373-7749300

Fax: 86-0373-7749266

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)